Ordre og indstillinger

Er du på udkig efter en billigere pris?

Det er helt okay!

Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder denne vare billigere et andet sted, kan du kontakte vores kundeservice angående prismatch.

Læs mere her.

andmetics - Bryn Børste Duo

Her får du den perfekte bryn børste fra andmetics. Den har to sider, der er perfekte til at forme brynene og til at påføre farve og skygge. Et must have for alle brynelskere og det vigtigste værktøj fra andmetics, til at påføre dine bryn produkter yderst…
Læs mere

Produktbeskrivelse

Her får du den perfekte bryn børste fra andmetics. Den har to sider, der er perfekte til at forme brynene og til at påføre farve og skygge. Et must have for alle brynelskere og det vigtigste værktøj fra andmetics, til at påføre dine bryn produkter yderst præcist. Den ene side er udstyret med børste, der kan forme dine øjenbryn helt perfekt og børste brynene igennem. Den anden side bruges til at påføre bryn produkterne til dine øjenbryn. Du får et langt mere naturligt resultat ved at bruge denne børste, fremfor eksempelvis en pen. Børsten er lavet af høj kvalitets syntetiske hår.

Anvendelse:

  • Børst først brynene igennem, så de får den ønskede form
  • Påfør produkterne
  • Børste brynene igennem igen, for et naturligt resultat
Fordele:
  • To sidet bryn børste fra andmetics
  • Kan forme, påføre farve og lægge skygge
  • Yderst præcis påføring
  • Naturligt resultat
  • Høj kvalitets syntetiske hår

andmetics

andmetics mission : Fordriv uønsket hårvækst for at få det perfekte bryn og gør verden en lille smule smukkere. Og så med kun ET lille ryk!

Ren girl power står bag andmetics: Den professionelle makeup artist Andrea Lehner. I mere end 20 år har Andrea været ansvarlig for professionel hår og makeup for personligheder foran kameraet på internationalt TV. andmetics udbyder professionel skønheds produkter til brug for eksperter i faget og til behandlinger derhjemme af forbrugeren. andmetics udvikler og distribuerer hurtige, praktiske og tidsbesparende produkter til bryn og ansigt som hjælper forbrugeren dag ud og dag ind.

andmetics teamet tror på, at et produkt kun bliver perfekt, hvis det udvikles af en ekspert. Deres stifter og skønhedsekspert Andrea Lehner udvikler løsninger for klienter i hendes daglige job og har derfor den absolut bedste erfaring til at lave de bedste produkter til netop dig.

Produktspecifikationer

Generelt
Mærke
Produkt ID
AB794K
SKU
1027567
Titel
andmetics - Bryn Børste Duo

Anbefalet til dig

Andre købte også

Gå til toppen